Skip to content

Onze Diensten

Bij GVA dakwerken maakt  van Gert een plan op maat dat past bij uw individualiteit en uw doelstellingen. Het past bij alle stijlen en budget voor elk van onze klanten.

services_dak

Dakwerken

Het dak boven het hoofd van uw gezin. Voor Gert van Aelst is een dak zoveel meer dan de bovenkant van een woning. Daarom besteden wij er net dat tikkeltje extra zorg aan. Eenmaal de wens van de klant door de architect is vertaald naar een bouwplan, is het de taak van Gert de wens om te zetten naar een tastbaar en afgewerkt geheel. Dank zij onze jaren aan ervaring heeft u de garantie dat alle werken:

  • conform de wettelijke bouwvoorwaarden zijn uitgevoerd.
  • op tijd worden uitgevoerd.
  • dat de beloofde materialen wel degelijk zijn aangewend.

Dakwerken

recticel
velux-logo
knauf
rockwool
koramic
Dakwerken

Dakwerken

Isolatiewerken

Isolatiewerken

Pannen - Leien - Zink

Pannen - Leien - Zink

GVA Dakwerken

Voor Gert van Aelst is een dak zoveel meer dan de bovenkant van een woning. Daarom besteden wij er net dat tikkeltje extra zorg aan.  De keuze van uw dakpannen verdient aandacht. Het gaat immers over een dak boven uw hoofd!  U wordt van begin tot einde begeleidt door een vakman.

Roofing

Roofing

Dakramen

Dakramen

Gevelbekleding

Gevelbekleding

Kroonlijsten

Kroonlijsten

Bijgebouwen

Wij kunnen bij u een volledig op maat gemaakt eiken bijgebouw plaatsen. Een eiken bijgebouw kan verschillende functies hebben zoals een tuinhuis, carport, garage, enz.

services_bijgebouw
werk_opmaat1
werk_opmaat2

Houten meubels op maat.

Wenst u een uniek meubel in uw huis of tuin.  Bespreek met mij uw idee en samen maken we een ontwerp.  Ik luister naar uw wensen om om zo een duurzaam meubelstuk met oog voor detail te maken.  Tafels, ligstoelen, badkamermeubels en nog veel meer.  Contacteer me zeker als u binnenkort te trotse eigenaar wil zijn van een bijzondere eye-catcher.

services_tuinpoort3
services_tuinpoort2

Tuinpoorten

Op zoek naar een houten tuinpoort.  Ik sta u bij met al mijn ervaring om uw idee om te zetten in een prachtige poort wat een mooie afsluiting biedt voor uw huis.

 

Geïnteresseerd?

Interesse gekregen in één van onze diensten?  Wij horen graag over uw opkomende project.  Contacteer ons voor een consultatie en we bespreken uw project samen in detail om tot een passende prijsopgave te komen.